nu geen verzendkosten
snelle bezorging
uitgebreide kennis

Let op: De Wilde is verhuisd naar de Ganzekolk 7 in Empe

Klantbeoordelingen

Op onze website streven we ernaar om transparante en eerlijke informatie te bieden aan onze bezoekers. Daarom maken we gebruik van een betrouwbare derde partij genaamd Kiyoh om reviews te verzamelen van klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan, een dienst hebben afgenomen of een authentieke handelservaring met ons hebben gehad.

We begrijpen hoe belangrijk het is om de geloofwaardigheid van reviews te waarborgen, en daarom werken we samen met Kiyoh om ervoor te zorgen dat alleen echte klanten in staat zijn om reviews te plaatsen. Kiyoh hanteert een rigoureus verificatieproces om ervoor te zorgen dat elke review afkomstig is van iemand met een geldige en relevante interactie met onze producten of diensten.

Op deze manier kunnen we u verzekeren dat de reviews die u op onze website vindt, afkomstig zijn van klanten die daadwerkelijk met ons hebben samengewerkt. We geloven dat dit helpt om een eerlijk en informatief beeld te geven van de ervaringen van onze klanten, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen op basis van echte feedback.

Mocht u nog vragen hebben over onze reviewverzameling via Kiyoh of het verificatieproces dat wordt toegepast, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn en u van de meest accurate en nuttige informatie te voorzien.

Voor meer informatie over het reviewbeleid van Kiyoh, bezoek de consumenteninformatie pagina van Kiyoh.

ONTVANG NIEUWS EN UPDATES

We gebruiken uw email adres enkel voor het versturen van de nieuwsbrief!

VEILIG BETALEN

betaalmogelijkheden

Alle prijzen zijn inclusief BTW

VOLG ONS

© 2024 DeWilde