nu geen verzendkosten
snelle bezorging
uitgebreide kennis

Let op: De Wilde is verhuisd naar de Ganzekolk 7 in Empe

BESTELLINGEN

U kunt via de webwinkel elk moment van de dag uw bestelling plaatsen, makkelijker kan het niet. Hiernaast kunt u ook telefonisch bestellen bij ons kantoor op telefoonnummer 0575 211388 (vanuit het buitenland: 0031-575 211388) en van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Bestelling kan ook via mail: info@dewilde.nl

Wij willen dat u veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaal systemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. De Wilde maakt gebruik van het betalingsplatform van Pay.nl. Dit bedrijf is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, het consumenten keurmerk van de Nederlandse Consumentenbond. Hierdoor liggen uw persoonlijke gegevens en betaling in veilige handen.De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door De Wilde, of anderen, worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
U heeft een keuze gemaakt voor een bepaald product in de webwinkel en u heeft uw adresgegevens ingevuld. Op uw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de door u gewenste betaalmethode:

* Online betaalmethode
Indien u kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw bestelling meteen in behandeling nemen. Wij bieden u de volgende online betaalmethodes:
- Per creditcard (Mastercard en Visa)
- iDEAL (Nederland)
- Paypal
- Bankoverschrijving
- Bancontact
- Sofort Banking

* Offline betaalmethode
Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Wij bieden u de volgende offline betaalmethode:
- Bankoverschrijving (lokaal en internationaal)

- Betaling achteraf via een factuur, u heeft dan 14 dagen om de factuur te voldoen.

Onze partners
1. iDEAL. Met iDEAL kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U maakt uw overboeking direct online, zodat wij uw bestelling ook direct kunnen verwerken.
2. docdata payment services. Wanneer u kiest voor creditcardbetaling, of bankoverschrijving wordt u via een beveiligde lijn naar de Payment Provider 'docdata payments' geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (zogenaamde ‘secure connection’). Op dat moment wordt u doorgeschakeld van onze website naar het gerenommeerde internet betalingssysteem van docdata payments. Zodra docdata payments uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij uw besteling verwerken.
3. Riverty achteraf betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen via Riverty gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaalt u later (binnen 14 dagen) de factuur. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Riverty, welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening. U ontvangt vervolgens namens Riverty de factuur. Riverty is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van uw betaling.

Betaalmethode Nederland.
- Lokale overboeking via bankrekeningnummer Rabobank IBAN RABO NL90 RABO 0362 072 469 t.n.v.     Rozenkwekerij De Wilde, Zutphen.
- iDeal
- Mastercard en Visa
-Paypal (hier kunt u ook de optie achteraf betalen kiezen en wordt het bedrag na 21 dagen van uw rekening afgeschreven.
-Bankoverschrijving

Betaalmethode België
- Overboeking
- Bancontact
- Mastercard en Visa

Betaalmethode Duitsland
- Overboeking
- Sofort Banking
- Mastercard en Visa Betaalmethode.

Overige landen
- Lokale overboeking via lokale bankrekeningen voor de volgende landen:Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden, Zwitserland en USA
- Mastercard en Visa voor bovengenoemde en alle niet genoemde landen.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een order-bevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mail adres correct aangeeft. De orderbevestiging per e-mail is géén betaalbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

Bankgegevens Rozenkwekerij De Wilde
Bankrekeningnummer: NL90 RABO 0362 072 469  t.n.v. Rozenkwekerij De Wilde, Zutphen, Nederland.

BESTELLING ANNULEREN

Als u uw bestelling wilt annuleren verzoeken wij u per e-mail of telefoon contact op te nemen met onze klantenservice. Hier kan men u direct zeggen of uw bestelling al ter verzending is aangeboden of niet. Is het pakket nog niet verzonden, dan kunt u uw bestelling direct zonder kosten annuleren. U kunt verder gebruik maken van het wettelijke herroepingsrecht.

modelformulier voor herroeping

BESTELLING WIJZIGEN

U heeft na uw bestelling toch een andere keuze gemaakt of u wilt aan uw bestelling nog iets toevoegen, dan is dit geen probleem. Als uw bestelling nog niet verzonden is, zijn aan deze wijzigingen of toevoegingen geen extra kosten verbonden.

BESTELLINGEN BINNEN DE EEG EN ZWITSERLANDHiervoor is geen gezondheidscertificaat vereist van de Plantenziektenkundige Dienst. BESTELLINGEN BUITEN DE EEG. Bestellingen buiten de EEG zijn mogelijk. De planten moeten dan wel goedgekeurd worden door de Plantenziektenkundige Dienst. De kosten hiervoor verschillen per land. Deze kosten worden eerst opgevraagd en waarna uw goedkeuring gevraagd wordt voor het maken van deze kosten namens u. Bevestiging van uw bestelling per e-mail. Elk afgeronde bestelling wordt uiteindelijk per e-mail bevestig met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mail adres correct bij uw bestelling opgeeft.

BEZORGING Bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag. Wij bezorgen niet op zondagen, maandagen en feestdagen.

Voor alle bestellingen geldt een indicatieve levertermijn van 2-3 werkdagen. Het kan gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat het pakket door de bezorger wordt aangeboden. Wanneer u niet thuis bent, zal het pakket nogmaals worden aangeboden of worden afgeleverd bij uw buren. U treft in het laatste geval een bericht hierover aan in uw postbus.

ONTVANG NIEUWS EN UPDATES

We gebruiken uw email adres enkel voor het versturen van de nieuwsbrief!

VEILIG BETALEN

betaalmogelijkheden

Alle prijzen zijn inclusief BTW

VOLG ONS

© 2024 DeWilde