nu geen verzendkosten
snelle bezorging
uitgebreide kennis

Let op: De Wilde is verhuisd naar de Ganzekolk 7 in Empe

Onze kwekerij is open en er kunnen producten worden afgehaald!  

Wie is Rozenkwekerij De Wilde

Rozenkwekerij De Wilde is marktleider op het gebied van verkoop van buitenrozen in de Benelux. Op de kwekerij wordt milieubewust gewerkt. Onze rozen worden gekweekt met respect voor de omgeving en het milieu. Bij het kweken van onze rozen proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten. Door bijvoorbeeld onze energie op te wekken uit zonne-energie. Vooral door biologische bestrijding en organische bemesting toe te passen willen wij een verantwoorde en gezonde plant voor u kweken. Verder worden onze rozen getest, opgeslagen en gekweekt volgens de nieuwste productiemethodes. Dit alles wordt gedaan door een enthousiast en professioneel team van leveranciers en medewerkers. Hierdoor bent u natuurlijk verzekerd van de beste kwaliteit rozen en natuurlijk soortechtheid. Onze rozen worden op een aantal groen en tuincentra in de Benelux verkocht. Hiernaast verzenden wij al meer dan 50 jaar rozen en bijbehorende producten. Niet alleen in de Benelux maar ook ver buiten deze landsgrenzen.

Adres:
Rozenkwekerij de Wilde
Ganzekolk 7
7399 AK Empe

Tel: 0575 211388
E-mail: info@dewilde.nl

Openingstijden

Vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00

Oorsprong
In 1921 startte het bedrijf met het kweken van rozen en fruitbomen in Nederland. In een later stadium ook klimplanten. Verkoop vond eerst alleen plaats aan gemeenten en hoveniers, maar later ook aan de eindconsument. Hierdoor bloeien er jaarlijks alleen al meer dan 10 miljoen rozen in de zomer in Nederland die hun oorsprong hebben gevonden op onze kwekerij.

Verkoop via het Internet
Het aanbod in onze internetwinkel is uniek in Noordwest Europa. De combinatie van kwaliteitsrozen en andere productgroepen, gekweekt door topkwekers, komt nog niet voor. Hiernaast treft u een wisselend pakket van home and garden producten aan, die uw verblijf in uw tuin of op uw balkon nog aangenamer maken. Dit alles van een hoog kwalitatief niveau en tegen scherpe prijzen.

De topkwekers waar Rozenkwekerij De Wilde mee samenwerkt zijn:
-          Kwekerij P.C. Nijssen: bollen en knollen
-          Wim Snoeijer/Jan van Zoest: clematis
-          Kwekerij Bastin: lavendel
-          Vreeken: zaden
-          Kwekerij Joosten: irissen
-          Warmerdam: pioenrozen


Activiteiten van Rozenkwekerij de Wilde door het jaar heen
Jaarlijks terugkerende activiteiten op onze kwekerij in Empe, Nederland zijn:

De rozensnoeidagen, de eerste 4 zaterdagen van maart
Tijdens uitgebreide rondleidingen in de rozentuinen van Rozenkwekerij De Wilde in Empe wordt het snoeien en verzorgen van de verschillende rozensoorten gedemonstreerd.Wie eenmaal de juiste techniek onder de knie heeft, kan in de zomer genieten van een tuin, terras of balkon vol prachtig bloeiende rozenstruiken. Daarom organiseert Rozenkwekerij De Wilde de rozensnoeidagen in maart. Een schot in de roos, zo blijkt uit de duizenden belangstellenden.

De oogstdagen, twee vrijdagen en zaterdagen in november
In oktober worden de rozen van het land gehaald en naar de kwekerij gebracht. In november ligt de kwekerij helemaal vol met verse rozenstruiken en het assortiment is weer helemaal aangevuld. Tijdens de rondleidingen vertellen specialisten wat er allemaal komt kijken voordat een roos wordt afgeleverd. Verder wordt aandacht besteed aan het winterklaar maken van de rozentuin, waaronder: najaarssnoei, bemesting en bescherming tegen de vorst van struik- en stamrozen. Onze bezoekers worden op de Nieuwe Oogstdagen verwend met heerlijke warme chocolademelk en Empense kruidkoek. De Nieuwe Oogstdagen worden gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. De rondleidingen vinden om 11.00 uur en 14.00 uur plaats. De toegang is gratis.

ONTVANG NIEUWS EN UPDATES

We gebruiken uw email adres enkel voor het versturen van de nieuwsbrief!

VEILIG BETALEN

betaalmogelijkheden

Alle prijzen zijn inclusief BTW

VOLG ONS

© 2024 DeWilde