nu geen verzendkosten
snelle bezorging
uitgebreide kennis

Let op: De Wilde is verhuisd naar de Ganzekolk 7 in Empe

Siergrassen snoeien
Siergrassen die in de winter afsterven, moeten in het voorjaar tot 15-20 cm boven de grond worden afgeknipt. Groenblijvende siergrassen moeten in het voorjaar geplukt worden. Het pukken doe je handmatig.Trek met je hand het dooie en lelijk geworden loof uit de pol.

Siergrassen verplanten

In het voorjaar, wanneer het gevaar voor de vorst is geweken, kun je het beste siergras verplaatsen of herplanten. Geef het gras na het verplanten ruimschoots water.

Siergrassen aanplanten

Siergrassen kunnen vanaf het voorjaar (maart) tot aan de late herfst (oktober), behalve in droge perioden en wanneer het vriest, worden aangeplant.

Siergrassen vermeerderen

Het beste tijdstip om siergrassen te delen is het voorjaar. Snijd met een groot mes ( keukenmes) de wortelkluit in 2 of 3 delen. Heb je te maken met een grote volwassen kluit, ga dan als volgt te werk. Deel de kluit met een stevige spa doormidden terwijl hij nog in de grond zit. Graaf vervolgens de gedeelde stukken op en til ze uit de grond. Plant de gedeelde stukken aan waar je ze hebben wilt en geef ze ruimschoots water.
ONTVANG NIEUWS EN UPDATES

We gebruiken uw email adres enkel voor het versturen van de nieuwsbrief!

VEILIG BETALEN

betaalmogelijkheden

Alle prijzen zijn inclusief BTW

VOLG ONS

© 2024 DeWilde