Bee Nest red

Omschrijving

Nest voor bijen zorgt voor een bloeiende tuin
Solitaire bijen hebben geen giftige steken en produceren geen honing, maar ze zijn waardevol in uw tuin omdat ze fruitbomen en bloemen bestuiven. Zorg er daarom voor dat je een bijennest neerzet, zodat ze een plek hebben om te verblijven.

Netelroos neemt af en men denkt dat dit te wijten is aan een tekort aan natuurlijke broedplaatsen. Het bijennest is gevuld met een verzameling bamboepijpen die de natuurlijke nestplaatsen van de bijen in holle bomen of stronken vervangen. De afmetingen van de bamboepijpen zijn aangepast aan de bijen die fruitbomen bestuiven. Lees hier meer over solitaire bijen.

Plaatsing van het bijennest
Plaats het bijennest op een zonnige locatie, bij voorkeur op een muur met bijvoorbeeld zuidelijke ligging. Het zou goed zijn om hem dicht bij nectarrijke planten te plaatsen, of bijvoorbeeld een fruitboom, waar je gebruik kunt maken van de bestuivingsactiviteit van de bijen. Voel je vrij om meerdere bijennesten op te zetten. Er is een groot tekort aan natuurlijke leefgebieden voor bijen, en bijennesten kunnen echt een verschil maken.

Afmeting: 160 x 160 x 216 mm
€ 45,50

GRATIS VERZENDEN*

*bij orders boven de €50

SNELLE BEZORGING

2-3 werkdagen

UITGEBREIDE KENNIS

Oudste kwekerij van Nederland

ONTVANG NIEUWS EN UPDATES

We gebruiken uw email adres enkel voor het versturen van de nieuwsbrief!

INSCHRIJVEN

VEILIG BETALEN

betaalmogelijkheden

Alle prijzen zijn inclusief BTW

VOLG ONS

© 2024 DeWilde

Beoordeling door klanten: 9.1 / 10 - 2997 beoordelingen