Meststof Rozen & Bloemen 1,5kg

Omschrijving

Voor vitale rozen die bestand zijn tegen ziekten en plagen en een uitstekende groei en uitbundige bloei gebruikt u DCM Meststof rozen & bloemen. Dankzij haar doordachte samenstelling bevat deze meststof alle goede voedingselementen voor een evenwichtige groei en een uitbundige bloei van de roos. Deze voeding voor bloemen en planten bevat een hoge dosis kalium voor sterke planten. De magnesium die is toegevoegd zorgt voor de onmisbare fotosynthese en zo voor prachtige donkergroene bladeren die contrasteren met de roos. Zo kan u het hele seizoen van een prachtige tuin genieten. Naast de roos is deze meststof ook perfect voor alle andere bloemen, sierheesters en perkplanten met een grote hoeveelheid aan bloemen en kleur.

DCM Meststof voor rozen en bloemen biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Verpakking van 1,5 kg.

€ 11,50

GRATIS VERZENDEN*

*bij orders boven de €50

SNELLE BEZORGING

2-3 werkdagen

UITGEBREIDE KENNIS

Oudste kwekerij van Nederland

ONTVANG NIEUWS EN UPDATES

We gebruiken uw email adres enkel voor het versturen van de nieuwsbrief!

VEILIG BETALEN

betaalmogelijkheden

Alle prijzen zijn inclusief BTW

VOLG ONS

© 2024 DeWilde